Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, Sorgun Gençlik Derneği gönüllüleri, Sorgun Özel Eğitim Anaokulu'nun duvarlarını baştan sona renklendirerek minik öğrencilere unutulmaz bir sürpriz yaptı.

KALPLERİ DE BOYADILAR
Sorgun Gençlik Derneği Başkanı Halil Uğuz, bu anlamlı çalışmayla çocukların her sabah umutla adım atacağı sınıfları daha neşeli, motive edici ve ilham veren alanlara dönüştürdüklerini dile getirdi. Gönüllülerin sadece duvarları değil, çocukların kalplerini de renklendirdiğini vurgulayan Uğuz, amaçlarının özel gereksinimli öğrenciler için daha sıcak, güvenli ve mutlu bir okul ortamı yaratmak olduğunu belirtti.

FARKINDALIK VE MOTİVASYON ARTTI
Uğuz, her fırça darbesiyle okulun atmosferine renk katarken, çocukların öğrenme motivasyonunu yükseltmeyi ve eğitim ortamını daha eğlenceli hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Bu tür etkinliklerin aynı zamanda toplumsal farkındalığı artırdığına, gençlerde gönüllülük bilincini güçlendirdiğine ve sosyal sorumluluk çalışmalarını desteklediğine dikkat çekti. Uğuz, emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür ederek, gençlerin enerjisiyle toplumda pozitif değişim yaratmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.







