Hacılar'da iş merkezi ihalesinden dudak uçuklatan rakam: 12,45 milyon TL kasaya girdi

EKONOMİ Yayınlanma : 10 Temmuz 2026 09:47 Düzenleme : 10 Temmuz 2026 09:47
Hacılar'da iş merkezi ihalesinden dudak uçuklatan rakam: 12,45 milyon TL kasaya girdi
Hacılar Belediyesi'nin iş merkezi ihalesinde 3 bağımsız bölüm satılarak 12,45 milyon TL gelir elde edildi. Başkan Özdoğan, kaynağın ilçenin geleceğine yatırım olarak kullanılacağını belirtti.
Hacılar'da iş merkezi ihalesinden dudak uçuklatan rakam: 12,45 milyon TL kasaya girdi

Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırdığı modern iş merkezindeki ofis ve iş yerleri için düzenlediği ikinci satış ihalesinde adeta para saydı. Toplamda 3 bağımsız bölümün satıldığı ihaleden belediyenin kasasına tam 12 milyon 450 bin TL girdi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, bu gelirin ilçenin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu vurguladı.

Hacılar\

Şeffaf ve Planlı Belediyecilik Vurgusu

Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ihalenin sonucunda elde edilen devasa gelir, Hacılar'da hayata geçirilecek yeni projelere aktarılacak. Başkan Özdoğan, belediyenin tüm çalışmalarında şeffaflık, planlı belediyecilik ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerini benimsediklerini belirterek, toplanan kaynağın Hacılar halkının hizmetine sunulacağının altını çizdi. "İlçemizin gelişimine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçirirken oluşturduğumuz kaynakları yine Hacılarımızın hizmetine sunuyoruz" diyen Özdoğan, 3 bağımsız birimin satışıyla elde edilen 12 milyon 450 bin TL'nin, ilçenin acil ihtiyaç duyduğu yeni projelerin hayata geçirilmesinde önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

Hacılar\

Yatırımcıların Gözdesi Hacılar

Başkan Özdoğan, Hacılar'ın her geçen gün büyüyen ve yatırımcıların dikkatini çeken bir ilçe haline geldiğini vurgulayarak, belediye olarak ekonomik canlılığı artıracak ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. İhaleye katılım sağlayan tüm yatırımcılara teşekkür eden Özdoğan, iş yeri sahibi olan girişimcilere bol ve bereketli kazançlar diledi. Hacılar'ın geleceğini daha da güçlendirecek yatırımları aynı kararlılıkla sürdüreceklerinin sözünü verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.