HAGİAD Başkanı Fatih Erkan'dan 1 Mayıs mesajı: 'Emeğin ve dayanışmanın gücü

GÜNDEM Yayınlanma : 30 Nisan 2026 23:47 Düzenleme : 30 Nisan 2026 23:47
HAGİAD Başkanı Fatih Erkan'dan 1 Mayıs mesajı: 'Emeğin ve dayanışmanın gücü
HAGİAD Başkanı Fatih Erkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde emekçilerin önemine vurgu yaptı ve dayanışmanın gücünü ön plana çıkardı.

Hacılar Girişimci İş İnsanları Derneği (HAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle anlamlı bir mesaj yayımladı.

EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NÜN ANLAMINI VURGULADI

Başkan Erkan, emeğin, alın terinin ve dayanışmanın güçlü toplumların temel taşlarını oluşturduğunu belirtti. 1 Mayıs'ın sadece bir kutlama değil, aynı zamanda çalışan ve üreten emekçilerin önemini hatırlatan özel bir gün olduğunu ifade etti. Hacılar'dan başlayarak ülkemizin dört bir yanına değer katan emekçilerin toplumsal kalkınmanın en büyük gücü olduğunu vurguladı.

EMEKÇİLERİN GAYRETİ KALKINMAMIZA GÜÇ KATIYOR

Erkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; emeğin, alın terinin, üretimin ve dayanışmanın toplumların geleceğini şekillendiren en büyük güç olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatmaktadır. Alın teriyle üreten ve fedakarlıklarıyla güçlü bir geleceğin inşasına katkı sunan tüm emekçilerimiz, toplumsal refahımızın ve kalkınmamızın en değerli yapı taşlarıdır." Ayrıca, Hacılar, Kayseri ve Türkiye’nin kalkınması için çalışan tüm emekçilere teşekkür ederek, "Emeğin değer gördüğü, dayanışmanın büyüdüğü, üretimin güç kazandığı bir gelecek için çalışan tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.