Hatay'da yaşanan trajik heyelan olayı, bir ailenin bayram sevincini yerle bir etti. Sağanak yağışın tetiklediği heyelan sonucu evi çöken 15 yaşındaki Abdulhanan Elmuhammed hayatını kaybederken, 13 yaşındaki kardeşi Abdulcelil Elmuhammed ise 6 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

BAYRAM SÜSÜ YERİNE GÖZYAŞI
Olayın ardından büyük bir yıkım yaşayan anne Güner Elmuhammed, bayramı buruk bir şekilde karşıladığını dile getirdi. "Çok acı bayram, rabbim kimseye yaşatmasın" diyen Elmuhammed, "Bayramda sevincimiz vardı, sevincimiz gitti. Evimiz gitti, dünyamız gitti ve buruk kaldık." sözleriyle yaşadığı derin üzüntüyü ifade etti. Türk vatandaşı olduğunu ve 11 yıldır Türkiye'de yaşadıklarını belirten anne, çocuklarını tek başına büyüttüğünü ve eğitimleriyle yakından ilgilendiğini anlattı.

SÜRPRİZ İÇİN GELEN EVLAT, HAYATA TUTUNMA SAVAŞI VERİYOR
Olay gecesi vefat eden oğlu Abdulhanan'ın kendisine sürpriz yapmak için geldiğini belirten Elmuhammed, "Saat 12.30’da oğlum motosikletle geldi, benim yanıma. Beni görmeye, sürpriz yapmaya geldiğini söyledi." dedi. Diğer oğlu Abdulcelil'in ise ağır yaralı olduğunu ve yoğun bakımda tutulduğunu aktaran anne, evli kızının ve 16 yaşındaki torununun da olayda yaralandığını ve zorlu bir süreçten geçtiklerini belirtti. Ailesinin büyük bir kısmının etkilendiği bu olayda, Elmuhammed'in yaşadığı çaresizlik ve acı yürekleri burktu.







