Hatay'da otomobilin bagajında silah parçaları bulundu

ASAYİŞ Yayınlanma : 12 Haziran 2026 01:05 Düzenleme : 12 Haziran 2026 01:05
Hatay'da otomobilin bagajında silah parçaları bulundu
Hatay'da bir otomobilin bagajında 80 adet tabanca sürgü takımı bulundu. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Olay, silah kaçakçılığına karşı yürütülen mücadele kapsamında gerçekleşti.

Hatay'da, bir otomobilin bagajında lüks bir markaya ait 80 adet tabanca sürgü takımı ele geçirildi.

Hatay\

ŞÜPHELİ ARAÇ DURDURULDU

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 9 Haziran günü Reyhanlı ilçesi Tayfur Sökmen Stadı civarında gerçekleştirdikleri operasyon sırasında şüpheli bir aracı durdurdu. Yapılan aramada, aracın bagaj kısmında özel bir bölmede zulalanmış olan 80 adet tabancaya ait namlusu bulunan lüks marka sürgü takımları bulundu.

GÖZALTI VE TUTUKLAMA

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan S.C., daha önce bir suç kaydı bulunan bir kişi olarak adli makamlarca tutuklandı. Tutuklanan şahıs, cezaevine teslim edildi. Bu operasyon, silah kaçakçılığına karşı yürütülen mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.