Sarayönü’nde belediye hizmet binası karşısında faaliyet gösteren Hira Etliekmek ve Restaurant, dikkat çeken bir kampanyayı hayata geçirdi. İşletme tarafından başlatılan kampanya kapsamında, restoranda 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan her müşteriye 1 adet çekiliş bileti veriliyor.
5 AY SÜRECEK, 5 BİN BİLET BASILDI
Toplam 5 ay sürecek kampanya için 5 bin adet çekiliş bileti bastırıldı. Biletlerin tamamının dağıtılmasının ardından yapılacak çekilişle 3 talihli büyük ödüllerin sahibi olacak. Çekilişte birinci ve ikinci olan talihliler umreye gönderilirken, üçüncü talihliye ise şarjlı bisiklet hediye edilecek.
“HEM TEŞEKKÜR ETMEK HEM DE MANEVİ BİR DEĞER SUNMAK İSTEDİK”
Kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan işletme sahiplerinden Salih Gezer, kampanyanın uzun süredir planlandığını belirterek şunları söyledi:
“Yaklaşık 5 ay sürecek bu kampanyamız için 5 bin adet çekiliş bileti bastırdık. Restaurantımızdan 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan her misafirimiz bir çekiliş bileti alıyor. Biletlerin tamamı dağıtıldıktan sonra çekilişimizi gerçekleştireceğiz. Birinci ve ikinci talihlilerimizi umreye göndereceğiz, üçüncü talihlimize ise şarjlı bisiklet hediye edeceğiz. Amacımız hem müşterilerimize teşekkür etmek hem de manevi değeri yüksek, anlamlı bir kampanyaya imza atmaktı.”

KAMPANYA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Başlatılan kampanyanın kısa sürede yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Gezer, Hira Etliekmek ve Restaurant olarak misafir memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını vurguladı. Gezer, çekiliş biletlerinin alışveriş sırasında verildiğini ve sürecin şeffaf bir şekilde yürütüleceğini de sözlerine ekledi.









