Hokeyde Genç Yetenekler Osmaniye'de Sahaya İndi: Grup Müsabakaları Başladı

SPOR Yayınlanma : 06 Nisan 2026 17:59 Düzenleme : 06 Nisan 2026 17:59
Hokeyde Genç Yetenekler Osmaniye'de Sahaya İndi: Grup Müsabakaları Başladı
Osmaniye'de düzenlenen Okul Sporları Hokey Gençler Grup Birinciliği'ne Türkiye'nin çeşitli illerinden 450 sporcu katıldı. Genç yetenekler, grup birinciliği için mücadele ediyor.
Hokeyde Genç Yetenekler Osmaniye'de Sahaya İndi: Grup Müsabakaları Başladı

Osmaniye, 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında düzenlenen Okul Sporları Hokey Gençler Kız/Erkek Grup Birinciliği müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. Coşkulu bir açılış töreniyle start alan organizasyona, Türkiye'nin çeşitli illerinden toplam 27 takım ve 450 sporcu katıldı.

Hokeyde Genç Yetenekler Osmaniye\

FARKLI İLLERDEN 450 SPORCU MÜCADELE EDİYOR

Adana, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Kilis, Malatya, Şanlıurfa, Osmaniye, Van ve Erzurum gibi illerden gelen 14 erkek ve 13 kız takımı, grup birinciliği için kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Bu prestijli organizasyon, genç sporculara hem takım ruhunu hem de bireysel yeteneklerini sergileme imkanı sunuyor.

Hokeyde Genç Yetenekler Osmaniye\

SPORUN VE DOSTLUĞUN BULUŞMA NOKTASI

Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi bir konuşma yaptı. Çebi, okul sporlarının gençlerin fiziksel gelişimine katkısının yanı sıra disiplin, dostluk ve fair-play ilkelerini de aşıladığını vurguladı. Farklı şehirlerden gelen sporcuları Osmaniye'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çebi, müsabakaların sembolik başlangıç vuruşuyla resmen başladığını duyurdu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.