İlçe Milli Eğitim Müdürleri Doğanhisar’da toplandı

GÜNCEL Yayınlanma : 22 Ağustos 2025 00:56
İlçe Milli Eğitim Müdürleri Doğanhisar’da toplandı
Milli Eğitim alanındaki koordinasyon ve işleyişin güçlendirilmesi amacıyla “İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı”, Çarşamba günü Doğanhisar ilçesinde düzenlendi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit başkanlık ederken, Sarayönü İlçe Mi

Toplantı, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları ve Zümreleri Yönergesi kapsamında gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 2025/63 sayılı Genelge doğrultusunda 2025-2026 eğitim-öğretim yılına ilişkin iş ve işlemleri tek tek açıklayarak, katılımcılara detaylı bilgiler aktardı.

Toplantıda, destekleme ve yetiştirme kursları, öğrenci yerleştirme ve nakil işlemleri, zümre toplantıları ve proje okullarıyla ilgili izleme ve değerlendirme süreçleri ele alındı. Ayrıca Harezmi Eğitim Modeli, liselerde bilim uygulamaları, Dilimizin Zenginlikleri Projesi ve sosyal sorumluluk ile hayat boyu öğrenme sertifikasyon programı çerçevesinde yapılacak çalışmalar görüşüldü.

ilce-milli-egitim-mudurleri-toplantisi-3.jpg

Mevsimlik tarım işçileri ile göçebe ve yarı göçer ailelerin çocuklarının eğitime erişimi ve çoklu yabancı dil eğitim modeli ile ilgili konular da toplantıda değerlendirilirken, öğretmenlerin sınıf içi etkinlikleri ve öğretim faaliyetlerinin izlenmesi ve geliştirilmesine yönelik yönerge üzerinde bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantı, ilçe milli eğitim müdürlerinin görüş ve önerilerini paylaşmasının ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.