Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda yarın Polonya temsilcisi Gornik Zabrze ile oynayacakları maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

İLK ADIMIMIZI ATACAĞIZ
Kahveci, yaptığı açıklamada, "İnşallah yarın uzun süren Şampiyonlar Ligi hasretini sonlandırmak için ilk adımımızı atacağız. Güzel bir başlangıç yapacağız" dedi. Fenerbahçe, yarın saat 21.00'de bu kritik maça ev sahipliği yapacak. Sarı-lacivertlilerin bu önemli müsabaka öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Kahveci, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için büyük bir motivasyonla sahaya çıkacaklarını dile getirdi.

YENİDEN FENERBAHÇE'DEYİM
Kahveci, Fenerbahçe'ye yeniden dönmek için çok iyi bir hazırlık süreci geçirdiğini söyledi. "Geçen sezon yaşadığım olaylardan dolayı Dünya Kupası'nda fazla süre bulamadım. Ama Fenerbahçe'ye dönebilmek için çok iyi hazırlandım. Yaş aldıkça daha da olgunlaştım, kendime daha iyi bakıyorum" ifadelerini kullandı. Bu yıl şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını vurgulayan milli futbolcu, taraftarlarının desteğini hep hissettiğini belirtti.








