İstanbul'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi: Maltepe'deki tünel suyla doldu

ÇEVRE Yayınlanma : 21 Mayıs 2026 08:49 Düzenleme : 21 Mayıs 2026 08:49
İstanbul'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi: Maltepe'deki tünel suyla doldu
İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış, Anadolu Yakası'nda su baskınlarına ve trafik yoğunluğuna neden oldu. Maltepe'deki tünel de suyla doldu.

İstanbul, sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sağanak yağışla güne merhaba dedi. Bu durum, özellikle Anadolu Yakası'nda günlük yaşamı zorlaştırdı.

İstanbul\

SU BASKINLARI YAŞANDI

Dün akşamdan beri süregelen yağışlar, bazı bölgelerde su baskınlarına yol açtı. Sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak, Maltepe Altıntepe Tüneli'nde su birikintilerinin oluşmasına neden oldu. Tünel içerisinde biriken su, sürücülerin ilerlemesini güçleştirirken, bazı araçlar yolda yavaş ilerlemek zorunda kaldı.

İstanbul\

TRAFİK VE ZOR ANLAR

Yağışlar, kent genelinde sürücüler ve vatandaşlar için zor anlar yaşatırken, trafikte de zaman zaman yoğunluk oluştu. Meteoroloji, yağışların gün boyunca aralıklarla devam edeceği uyarısında bulundu. İstanbul'da yaşayanlar, bu duruma hazırlıklı olmalı ve dikkatli olmalı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.