İzmir'de sabah saatlerinde Konak Tünelleri'nde bir araçta çıkan yangına, İzmir İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri hızla müdahale etti.

HIZLI MÜDAHALE
Olayda, AKS ekipleri de tedbir amaçlı olarak sevk edildi. Yangın sonucunda can kaybı veya yaralı olmadığı bildirildi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı, sabah saatlerinde Konak Tünelleri'nin Buca yönündeki bölümünde bir aracın yanma ihbarı almasının ardından, ekiplerini hemen bölgeye yönlendirdi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
İtfaiye ekipleri, olay yerine dakikalar içinde ulaşarak alevleri kontrol altına aldı. Yangının tünel yapısına ve diğer araçlara sıçraması, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili çalışması sayesinde önlendi. Yangın sonucunda araçta maddi hasar meydana gelirken, çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı. Ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, sürücüleri araç bakım ve kontrollerini aksatmamaları konusunda uyardı.







