İzmirli 'Örümcek Adam' Van Gölü'nde çevre için dalış yaptı

ÇEVRE Yayınlanma : 16 Kasım 2025 07:39 Düzenleme : 16 Kasım 2025 07:39
İzmirli 'Örümcek Adam' Van Gölü'nde çevre için dalış yaptı
Ayaz Salih Koç, Türkiye turu sırasında Van Gölü'nde çevre bilincini artırmak için dalış yaptı ve çocuklarla moral etkinlikleri düzenledi.
İzmirli 'Örümcek Adam' Van Gölü'nde çevre için dalış yaptı

Ayaz Salih Koç, İzmir'den başlayarak Türkiye'yi 'Örümcek Adam' kostümüyle dolaşma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Son durağı olan Tatvan'da, çevre bilincine dikkat çekmek amacıyla önemli bir etkinlik düzenledi.

GÖLÜ KORUMA AMACIYLA DALDI

Van Gölü'ndeki kirliliğe ve gölün korunmasına yönelik farkındalık yaratmak için soğuk sulara dalış yapan Koç, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde her gittiği şehirde çocuklarla buluşuyor. Tatvan'daki etkinliği büyük bir ilgiyle karşılandı. 'Doğamıza sahip çıkmak hepimizin görevi. Türkiye’nin dört bir yanında insanlarla buluşmaya ve çocuklara moral vermeye devam edeceğim.' dedi.

ÇOCUKLARA MORAL VERİYOR

Ayaz Salih Koç, Türkiye turunda kendisini gören herkesin yanına gelmesini teşvik ediyor. Çocuklarla düzenlediği etkinliklerle hem eğlenceli anlar yaşatıyor hem de çevre bilincini artırmayı hedefliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.