İznik'te dev yayın balığı yakalandı: 65 kiloluk canavar görenleri şaşkına çevirdi!

SAĞLIK Yayınlanma : 01 Aralık 2025 23:59 Düzenleme : 01 Aralık 2025 23:59
İznik'te dev yayın balığı yakalandı: 65 kiloluk canavar görenleri şaşkına çevirdi!
İznik'te bir balıkçı tarafından yakalanan 65 kiloluk dev yayın balığı, hem balıkçıyı hem de bölge halkını şaşkına çevirdi.

İznik'in Boyalıca Mahallesi'nde bir balıkçı tarafından yakalanan 65 kiloluk dev yayın balığı, görenleri hayrete düşürdü.

BALIKÇININ ŞAŞKINLIĞI

Boyalıca'da balıkçılık yapan Osman Bulut, sabah saatlerinde açıldığı gölde dev bir yayın balığıyla karşılaştı. Yaklaşık 65 kilo ağırlığındaki balığı tek başına tekneye alamayan Bulut, çevredeki balıkçıların yardımıyla balığı kıyıya çıkardı.

GÜÇLÜKLE TAŞINDI

Dev yayın balığı daha sonra 4 kişi tarafından güçlükle araca yüklenebildi. İlk kez bu kadar büyük bir balık yakaladığını ifade eden Osman Bulut, "Böylesini hayatımda görmedim, çok şaşırdım" dedi.

HALKIN İLGİ ODAĞI OLDU

Boyalıca kıyısına getirilen dev yayın balığı, bölge halkının da ilgi odağı oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.