Kahramanmaraş'ta yaşanan okul saldırısında hayatını kaybeden Zeynep Kılıç, Bayram Nabi Şişik, Belinay Nur Boyraz ve Kerem Erdem Güngör’ün mezarları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Türk bayrakları ve balonlarla donatıldı.

MEZARLARA ZİYARETÇİ AKINI
Aynı sınıftaki bu dört öğrencinin mezarları, 23 Nisan günü ziyaretçi akınına uğradı. Çocukların Şeyh Adil Mezarlığı'ndaki mezarları, bayraklarla süslenirken, dualar ve Kur’an tilavetleri ile anıldı. Ziyaretçiler, çocukların anısını yaşatmak için bir araya geldi.

AİLELERİN ACISI PAYLAŞILDI
Mezarlığı ziyaret eden Muhammet Kılıçsallayan, bu anlamlı günde çocukların okuldaki cıvıltısını özlediklerini belirtti. “Ne yazık ki bugün mezarlıktayız. Ailem ve çocuklarımla birlikte merhum çocuklarımızın mezarlarını ziyaret ettik. Ailelerimizin acılarına ortak olduk” dedi. Ayrıca, 93 yaşındaki bir nine de “Masum yavrularımıza Allah rahmet eylesin, burada dua ettik” diyerek duygularını ifade etti.







