Kanlı saldırı: Rusya Kiev'i 4 günde 2. kez vurdu! 1 can kaybı, 11 yaralı

ASAYİŞ Yayınlanma : 29 Kasım 2025 19:07 Düzenleme : 29 Kasım 2025 19:07
Kanlı saldırı: Rusya Kiev'i 4 günde 2. kez vurdu! 1 can kaybı, 11 yaralı
Rusya'nın Kiev'e 4 günde ikinci kez düzenlediği füze ve İHA saldırısında 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Saldırılar 6 noktada yangınlara ve bina hasarlarına yol açtı.
Kanlı saldırı: Rusya Kiev'i 4 günde 2. kez vurdu! 1 can kaybı, 11 yaralı

Rus ordusunun füze ve insansız hava araçlarıyla Ukrayna'nın başkenti Kiev'e düzenlediği saldırı trajediyle sonuçlandı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı. Bu, Rusya'nın Kiev'i son 4 gün içinde ikinci kez hedef alması anlamına geliyor.

YANGINLAR VE YIKIM

Patlamalar ve düşen İHA parçaları şehrin çeşitli noktalarında yangınlara yol açtı. Kiev Askeri İdaresi Başkanı Tymur Tkachenko, 6 farklı noktada saldırı düzenlendiğini ve apartmanların vurulduğunu açıkladı. Tkachenko, bir apartmanda 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını ve 11 kişinin yaralandığını doğruladı.

ÖNCEKİ SALDIRININ ACISI TAZE

Bu son saldırı, Rusya'nın Kiev'e salı günü düzenlediği ve 7 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların hemen ardından geldi. İki saldırı arasındaki kısa süre, başkentteki gerginliği ve endişeyi daha da artırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.