KARABÜK'TE EV KÜLE DÖNDÜ: ALEVLER KONTROL ALTINA ALINDI

ASAYİŞ Yayınlanma : 14 Mayıs 2026 21:42 Düzenleme : 14 Mayıs 2026 21:42
KARABÜK'TE EV KÜLE DÖNDÜ: ALEVLER KONTROL ALTINA ALINDI
Karabük'ün Eskipazar ilçesinde tek katlı bir ev alevlere teslim oldu. Köylülerin ilk müdahalesi ve ekiplerin çabasıyla kontrol altına alınan yangında ev kullanılamaz hale geldi. Jandarma inceleme başlattı.

Karabük'ün Eskipazar ilçesine bağlı Karahasanlar köyünde yürekleri ağza getiren bir yangın vakası yaşandı. Durmuş Diktepe'ye ait tek katlı bir ev, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan alevler karşısında çaresiz kaldı.

KARABÜK\

KÖY HALKI SEFERBER OLDU

Evden yükselen dumanları fark eden duyarlı köylüler, olayı hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmekle kalmadı, aynı zamanda ellerindeki imkanlarla, yani çeşme hortumlarıyla yangına ilk müdahaleyi yaparak alevlerin daha fazla yayılmasını önlemeye çalıştı. Bu fedakarca çabalar, itfaiye, arazöz ve jandarma ekiplerinin olay yerine ulaşmasına kadar geçen sürede büyük önem taşıdı.

KARABÜK\

GÜVENLİK GÜÇLERİ İNCELEME BAŞLATTI

Olay yerine hızla intikal eden ekiplerin yoğun gayretiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Neyse ki, yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı bilgisi acı bir tabloyu önledi. Ancak, tek katlı ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri, olayın nedenini aydınlatmak amacıyla titiz bir inceleme başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.