Kayseri belediye meclisi toplandı: 85 madde görüşüldü

BÖLGE Yayınlanma : 14 Ekim 2025 01:56 Düzenleme : 14 Ekim 2025 12:16
Kayseri belediye meclisi toplandı: 85 madde görüşüldü
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekim ayı meclis toplantısında 41'i asıl, 44'ü ek olmak üzere toplam 85 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Alzheimer ve Palyatif Bakım merkezleri için iş birliği protokollerine yetki verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında yapılan toplantıda, çeşitli gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN ÖNEMLİ DUYURULAR

Toplantı öncesinde Başkan Büyükkılıç, Kayseri'de hayata geçirilecek birçok önemli projeyi ve etkinliği meclis üyeleriyle paylaşarak bilgilendirmede bulundu ve katılımları için davet yaptı.

PROTOKOL VE YETKİ TALEPLERİ KABUL EDİLDİ

Mecliste, Alzheimer Aktif Yaşam Merkezi ve Palyatif Bakım Merkezi'nin inşası ve işletilmesine ilişkin iş birliği protokolleri için yetki verilmesi talepleri görüşüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Kayseri Valiliği ve ilgili diğer kurumlarla imzalanacak protokoller için Başkan Büyükkılıç veya Genel Sekreter Hüseyin Beyhan'a oy birliğiyle yetki verildi. Ayrıca, Avrupa Birliği'nden alınan hibe desteğiyle hayata geçirilen Mobil Dijital Gençlik Merkezi projesi hakkında da bilgiler paylaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.