Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yoğun kar yağışı, iki vatandaşı araçlarının içinde mahsur bıraktı. Ancak yardımsever polis ekipleri, zor durumdaki vatandaşların imdadına yetişti.
KAR ENGELİNİ POLİS AŞTI
Yukarı Mahalle'de etkili olan kar yağışı nedeniyle bir aracın içinde mahsur kalan iki kişi, durumu bildirmelerinin ardından hızla bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Kara gömülen araçtan çıkarılan vatandaşlar, kendilerine uzanan yardım eli için polislere minnettar olduklarını belirttiler.
OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER
Ekiplerin titiz çalışması sayesinde olaysız bir şekilde son bulan kurtarma operasyonu, bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı. Kayseri'de yaşanan bu olay, karla mücadele ekiplerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.









