Romanya'nın Cluj kentinde 23-30 Kasım tarihlerinde düzenlenen Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nda çift erkekler kategorisinde dünya ikincisi olan milli masa tenisi sporcusu Kenan Eren Kahraman, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı makamında ziyaret etti.

GURUR DOLU BİR KARŞILAMA
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Türkiye'ye büyük gurur yaşatan milli sporcu Kenan Eren Kahraman'ı karşılayarak çiçek takdiminde bulundu. Bu ziyaret, şehrin spor alanındaki başarılarını kutlamak ve gelecek hedeflerini konuşmak için bir fırsat oldu.

2028 OLİMPİYATLARINA DOĞRU
Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı yaptığı açıklamada, "Şehrimizde spor adına güzel günler yaşıyoruz. Masa tenisi branşında dünya ikincisi olan sporcumuz elde ettiği başarı ile bizleri gururlandırdı. Sporcumuzun da söylediği gibi hedefimiz 2028 Olimpiyatları. İnşallah şehrimizden Olimpiyatlara masa tenisi branşında sporcumuzu göndererek ülkemizi temsil etmesi ve bayrağımızı göndere çekmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Kabakcı, bu başarıda emeği geçen sporcuya, değerli ailesine, antrenörü Halil Adak'a ve İl Temsilcisi Kemal Balım'a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Bu ziyaret, genç sporcunun uluslararası arenadaki başarısının yerel düzeyde takdir edilmesini ve gelecekteki olimpiyat hedeflerine yönelik motivasyonunu vurguladı.







