Kayseri Devlet Hastanesi, acil tıp eğitim günlerine ev sahipliği yapıyor

GÜNDEM Yayınlanma : 06 Aralık 2025 02:33 Düzenleme : 06 Aralık 2025 02:33
Kayseri Devlet Hastanesi, acil tıp eğitim günlerine ev sahipliği yapıyor
Kayseri Devlet Hastanesi, 6 Aralık 2025'te '8. Kayseri Acil Tıp Eğitim Günleri'ni düzenleyerek hekimlerin teorik ve pratik becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

Kayseri Devlet Hastanesi, acil tıp alanındaki güncel yaklaşımları değerlendirmek, klinik standartları geliştirmek ve hekimler arası bilimsel etkileşimi artırmak amacıyla bu yıl "8. Kayseri Acil Tıp Eğitim Günleri" etkinliğini düzenliyor.

ETKİNLİĞİN DETAYLARI VE PROGRAM

Pratisyen ve uzman hekimlere yönelik hazırlanan etkinlik, 6 Aralık 2025 tarihinde hastanenin 5. Blok Konferans Salonu’nda, Hastane Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Bilimsel program kapsamında, acil tıbbın en kritik başlıkları ele alınacak.

UYGULAMALI ATÖLYELERLE PRATİK BECERİLER GELİŞTİRİLECEK

Kırmızı alan yönetimi, semptomdan tanıya ve tedaviye hasta yaklaşımı, özel acil durumların yönetimi, branşlara özgü acil hastalıklar ve güncel tedavi algoritmaları, alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla sunulacak oturumlarda detaylı olarak değerlendirilecek. Eğitim günleri, teorik oturumların yanı sıra katılımcı hekimlerin pratik becerilerini güçlendirmeyi amaçlayan uygulamalı atölyelerle zenginleştirildi. Program kapsamında yer alan alçı-atel, sütur-pansuman ve resüsitasyon atölyeleri, acil serviste sık karşılaşılan işlemlerin deneyimlenmesi için önemli bir fırsat sunacak.

BÖLGEYE KATKI SAĞLAYACAK BİR ETKİNLİK

Kayseri Devlet Hastanesi, bölge illerinde acil sağlık hizmetlerinin niteliğini artırmaya katkı sunacak bu önemli etkinlik için tüm hekimleri eğitim günlerine davet ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.