Kayserispor kalecisi Bilal Bayezit'ten ligde kalma sözü: 'Önümüzde 16 maç var

SPOR Yayınlanma : 21 Ocak 2026 06:54 Düzenleme : 21 Ocak 2026 06:54
Kayserispor kalecisi Bilal Bayezit'ten ligde kalma sözü: 'Önümüzde 16 maç var
Kayserispor kalecisi Bilal Bayezit, Beşiktaş maçı sonrası takımlarının en büyük hedefinin ligde kalmak olduğunu ve önlerindeki 16 maçtan maksimum puanı almayı amaçladıklarını açıkladı.

Kayserispor'un başarılı file bekçisi Bilal Bayezit, takımının en büyük hedefinin ligde kalmak olduğunu belirtti.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA YAŞANANLAR

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş'a karşı sergilenen olumlu futbola rağmen sahadan 1-0 mağlup ayrılan Kayserispor'da, alınan puansızlık moralleri bozdu. Takımın tecrübeli kalecisi Bilal Bayezit, maçta birçok gol pozisyonu ürettiklerini ancak bunları gole çeviremediklerini, yenilen tek golle de mağlup olduklarını ifade etti. Bayezit, "Beşiktaş karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Önemli fırsatlar yakaladık ancak golü bulamadık. Kalemizde gördüğümüz tek golle sahadan mağlup ayrıldık. Buna gerçekten üzüldük" şeklinde konuştu.

LİGDE KALMA HEDEFİ VE YOL HARİTASI

Ligin kalan bölümünde daha iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini vurgulayan kaleci Bilal Bayezit, en büyük amaçlarının ligde kalmak olduğunu söyledi. Önlerinde oynanacak 16 maç bulunduğunu ve bu maçlardan en yüksek puanı toplamak istediklerini dile getirdi. Bayezit'in bu açıklamaları, Kayserispor'un kalan haftalardaki mücadelesi için önemli bir motivasyon kaynağı olarak görülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.