Kemaliye ve İliç MYO'larında kalite güvencesi sunumları yapıldı

EĞİTİM Yayınlanma : 13 Mayıs 2026 13:51 Düzenleme : 13 Mayıs 2026 13:51
Kemaliye ve İliç MYO'larında kalite güvencesi sunumları yapıldı
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde Kemaliye ve İliç MYO'larında gerçekleştirilen kalite iyileştirme sunumları, eğitim süreçlerinin niteliğini artırmayı hedefliyor.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Kemaliye Meslek Yüksekokulu ve İliç Dursun Yıldırım Meslek Yüksekokulu'nda kalite iyileştirme sunumları düzenledi.

TOPLANTILARDA KALİTE FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Kalite Güvencesi Sistemi çalışmalarının bir parçası olarak gerçekleştirilen bu toplantılarda, her iki yüksekokuldaki kalite faaliyetleri ve kurumsal gelişime yönelik iyileştirme süreçleri masaya yatırıldı. Akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de katıldığı sunumlarda, eğitim-öğretim süreçlerinin niteliğini artırmaya yönelik önemli bilgiler verildi.

REKTÖR LEVENT'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Toplantıya katılan Rektör Prof. Dr. Akın Levent, kalite süreçlerinin üniversitenin gelişimi açısından kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, tüm birimlerde kalite odaklı çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Kalite kültürünün yaygınlaştırılması ve kurumsal gelişimin sürdürülebilirliği konularında hedeflerin belirlendiği bu sunumlar, üniversitenin geleceği açısından umut verici bir adım olarak değerlendirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.