Kiev'deki bombalı saldırıda Sakaryalı tır sürücüsü hayatını kaybetti

DÜNYA Yayınlanma : 29 Eylül 2025 20:33 Düzenleme : 29 Eylül 2025 20:33
Kiev'deki bombalı saldırıda Sakaryalı tır sürücüsü hayatını kaybetti
Rusya'nın Kiev'e yönelik 12 saat süren bombalı saldırısında, sığınağa girmeyen Sakaryalı tır sürücüsü Tevfik Bektaş hayatını kaybetti. Saldırıda toplam 4 kişi yaşamını yitirdi.
Kiev'deki bombalı saldırıda Sakaryalı tır sürücüsü hayatını kaybetti

Rusya'nın Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yönelik 12 saat süren bombalı saldırısı sonucunda, sığınağa girmeyi tercih etmeyen Sakaryalı bir tır sürücüsü yaşamını yitirdi.

SAVAŞIN ORTASINDA KALDI

Edinilen bilgilere göre, Akyazı ilçesinden aldığı yükü Ukrayna'nın Kiev kentine taşıyan Tevfik Bektaş isimli tır sürücüsü, yükünü teslim ettikten sonra gümrük bölgesinde beklemekteydi. 3 çocuk babası olan Bektaş'ın, Rusya'nın başlattığı ve 12 saat süren bombardıman öncesinde yapılan sığınaklara girilmesi yönündeki uyarılara rağmen tırında kalmayı seçtiği iddia edildi. Bombardıman sırasında bulunduğu bölgeye düşen bir bombanın isabet etmesi sonucu Bektaş hayatını kaybetti.

SALDİRIDA 3 KİŞİ DAHA YAŞAMINI YİTİRDİ

Bu trajik saldırıda, Tevfik Bektaş ile birlikte toplam 3 kişinin daha hayatını kaybettiği bildirildi. Saldırı sonrası paylaşılan görüntülerde, bombardımanın etkisiyle tırların ve diğer büyük araçların alev aldığı anlar gözlemlendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.