Kocaeli'de iki aracın karıştığı feci kazada genç sürücü hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 18 Haziran 2026 07:16 Düzenleme : 18 Haziran 2026 07:16
Kocaeli'de iki aracın karıştığı feci kazada genç sürücü hayatını kaybetti
Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde direğe çarpan otomobile arkadan gelen aracın çarpması sonucu 19 yaşındaki genç sürücü hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde dün akşam yaşanan trafik kazası, yürekleri ağza getirdi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin yol kenarındaki direğe çarpmasıyla başlayan zincirleme kaza, ne yazık ki acı bir sonla noktalandı.

KADERİNE YENİK DÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre, Kullar Doğantepe Cumhuriyet Caddesi üzerinde seyreden 19 yaşındaki Ali Kaplan idaresindeki 41 NT 591 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki direğe savruldu. Bu talihsiz çarpışmanın hemen ardından, arkadan gelen ve duramayan 22 yaşındaki Y.E.Ç. yönetimindeki 41 BEN 564 plakalı bir başka otomobil de kaza yapan araca çarptı. Kazanın şiddetiyle araçlar hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

UMUTLAR TÜKENİNCE HAYAT SON BULDU

Kazanın ardından olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralanan genç sürücü Ali Kaplan'a ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla en yakın özel hastaneye kaldırılan Kaplan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu trajik kaza ile ilgili olarak jandarma tarafından geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Kazanın nedenleri ve kusurlu taraflar belirlenmeye çalışılıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.