Niğde'de apartman dairesinde çıkan alevler paniğe yol açtı, sakinler tahliye edildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 18 Haziran 2026 08:17 Düzenleme : 18 Haziran 2026 08:17
Niğde'de apartman dairesinde çıkan alevler paniğe yol açtı, sakinler tahliye edildi
Niğde'de bir apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Dairede maddi hasar oluşurken, binadaki sakinler tedbir amaçlı tahliye edildi.
Niğde'de apartman dairesinde çıkan alevler paniğe yol açtı, sakinler tahliye edildi

Niğde'nin Kumluca Mahallesi'nde bir apartman dairesinde başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin seri müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. Olay, 75. Yıl Caddesi üzerindeki 8 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi ve kısa süreli bir paniğe neden oldu.

Niğde\

DAİREDEN YAYILAN YOĞUN DUMAN APARTMANI SARDI

Henüz sebebi belirlenemeyen bir kıvılcımla başladığı düşünülen yangın, kısa sürede daireyi dumanla kapladı. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, AFAD ve doğal gaz ekipleriyle birlikte güvenlik önlemlerini aldı. Polis, çevrede güvenlik şeridi oluştururken, doğal gaz ekipleri olası bir tehlikeyi önlemek adına gerekli kontrolleri yaptı. Yangının yayılmasını önlemek ve çevre güvenliğini sağlamak büyük önem taşıyordu.

Niğde\

TAHLİYE EDİLEN SAKİNLER GÜVENLİ YERE ALINDI

Yoğun dumanın apartman koridorlarına ve dairelere sızması üzerine, bina sakinleri itfaiye ekiplerinin yardımıyla tedbir amacıyla hızla tahliye edildi. Ekiplerin zaman kaybetmeden müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede söndürüldü. Ancak dairede belirgin bir maddi hasar oluştuğu gözlemlendi. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından binanın güvenli olduğu teyit edildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.