Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 15 yaşındaki bir öğrenci, okulun üçüncü katından düşerek ağır yaralandı. Olay, Cedit Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerindeki okulda meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ÖĞRENCİNİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
9. sınıf öğrencisi D.T., henüz bilinmeyen bir nedenle okulun üçüncü katındaki penceresinden düştü. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Şehir Hastanesi'ne kaldırılan öğrencinin tedavisi sürüyor. Yetkililer, öğrencinin hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirdi.

OKULDA İNCELEME BAŞLATILDI
Olay sonrasında okul idaresi, öğrencileri evlerine gönderdi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Yetkililer, kazanın nedenini araştırıyor ve gerekli önlemlerin alınması için çalışmalar yürütüyor.







