KONYA (AA) - AK Parti Konya Gençlik Kolları, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla '81 Hayal, Bir Türkiye' etkinliği düzenledi.

RENKLERLE DOLU BİR GÜN
Etkinlik, Kültürpark'ta gerçekleştirildi. Bu anlamlı programda çocuklar, hazırlanan Türkiye siyasi haritasını çeşitli renklerle boyayarak eğlenceli bir etkinlik yaşadılar.

ÇOCUKLARIN SESİ OLMAK
AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Kelek, etkinliğin amacını, Filistin'den Sudan'a kadar dünyanın dört bir yanındaki çocukların haklarını hiçe sayan sesizliğini duyurmak olarak açıkladı.

Kelek, terörsüz bir Türkiye’nin önemini vurgulayarak, "Bir çocuğun gözyaşının coğrafyası yoktur; ancak uluslararası sistemin sessizliği, milyonlarca çocuğun yaşam hakkını koruyamaz hale gelmiştir" dedi. Kelek, tüm insanlığa mazlum çocukların acılarına sırt dönmemeleri çağrısında bulundu. "Adaletsizliğe sessiz kalarak suçun parçası olmayın. Sesini duyuramayan her çocuğun sesi olmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.









