Konya’da oda üyeleri ve şehitler adına hatim duası okutuldu

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 27 Aralık 2025 01:04 Düzenleme : 27 Aralık 2025 01:06
Konya’da oda üyeleri ve şehitler adına hatim duası okutuldu
Konya Kitap Kırtasiye Fotokopi ve Matbaacılar Odası tarafından, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla ebediyete intikal eden oda üyeleri, yakınları ve tüm şehitlerimiz adına hatim duası okutuldu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen program, Cuma namazının ardından Muaz Bin Cebel Camii’nde yapıldı. Hatim duasına Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın yanı sıra Konya Kitap Kırtasiye Fotokopi ve Matbaacılar Odası Başkanı Ramazan Kuşpınar, oda yönetim kurulu üyeleri, oda üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ŞEHİTLERİMİZ VE VEFAT EDEN ÜYELERİMİZ İÇİN DUALAR ETTİK”

Programla ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Ramazan Kuşpınar, Regaip Kandili dolayısıyla her yıl hatim duası okuttuklarını belirterek,
“Bu yılki etkinliğimizi Muaz Bin Cebel Camii’nde gerçekleştirdik. Camimizde ebediyete intikal etmiş oda üyelerimiz ve yakınları ile tüm şehitlerimiz adına hatim duası ve Yasin-i Şerifler okundu,” dedi.

Başkan Kuşpınar ayrıca, okunan hatim ve Yasinlerin 11 Kasım tarihinde Gürcistan’da düşen askeri uçakta şehit olan askerlerimiz adına da bağışlandığını belirterek,
“Şehit olan matbaacı esnafımız Hacı Nejat Kuyucu’nun yeğeni Şehit Hava İkmal Astsubay Ahmet Yasir Kuyucu ile uçakta bulunan tüm şehitlerimizin ruhları için de dualar edildi,” ifadelerini kullandı.

ESNAFA BEREKET TEMENNİSİ

Hatim duasının ardından esnaf ve sanatkârlara da temennilerde bulunan Kuşpınar, tüm esnafın kazançlarının helalinden ve bereketli olması dileğinde bulundu.

Program, yapılan duaların ardından sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.