Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, hafta sonu Konya Makine Mühendisleri Odası Çok Amaçlı Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında faaliyetlerini sürdüren sendikanın genel kurulunda çok sayıda delege üye hazır bulundu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, mevcut başkan Ziya Acar açılış konuşmasını yaptı.
ZİYA ACAR: “ÜYELERİMİZİN HAKLARI İÇİN MÜCADELE ETTİK”
Görev süresini tamamlayan mevcut başkan Ziya Acar, konuşmasında sendika üyelerine teşekkür ederek helallik istedi:
“Görev tevcih edildiğinden bugüne kadar üyelerimizin hak ve hukuklarını almak konusunda her sahada mücadele ettik.
Başarılı bir göreve imza attığımız kanısındayız. Gereken lüzum üzerine bu seçimde adaylığımı koymadım.
Tüm sendika üyesi arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Ben de hakkımı helal ediyorum.”
Acar’ın konuşmasının ardından protokol üyeleri kısa birer selamlama konuşması yaptı. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak ibrası gerçekleştirildi.
YADİGÂR GENCER YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ
Genel kurulda yapılan seçimlerde tek listeyle gidilen oylama sonucunda Yadigâr Gencer, katılımcı delegelerin oyunu alarak Türk Tarım Orman-Sen Konya-Karaman Şube Başkanı seçildi.
Yeni başkan Yadigâr Gencer, seçim sonrası yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Değerli delege arkadaşlarımızın tercihiyle göreve seçildik.
Bizler de üyelerimizin hak ve hukuklarını almak adına gece gündüz çalışmalarımızı arkadaşlarımla birlikte sürdüreceğiz.
Bu seçimde kazanan yine Türk Tarım Orman-Sen oldu.”








