S.S. 29 Nolu Şehir İçi Minibüs Kooperatifi Başkanı İzzet Akyiğit, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için Akşehir’de şehir içi ulaşımda özel bir uygulama başlatacaklarını açıkladı.
Akyiğit, çarşamba günü ilçe genelinde hizmet veren minibüsler ve halk otobüslerinin engelli vatandaşları ücretsiz taşıyacağını duyurdu.
“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN KOLAYLIK SAĞLIYORUZ”
Akyiğit açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Engelli vatandaşlarımızın bu özel günde şehir içinde ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla böyle bir uygulama başlattık. Tüm engelli vatandaşlarımızın ücretsiz ulaşım hakkından faydalanmalarını temenni ediyoruz.”
Uygulamanın tüm Akşehir ilçe genelinde geçerli olacağı belirtildi.
KOOPERATİFTEN KAMUOYUNA BİLGİLENDİRME
Ücretsiz ulaşım uygulamasına ilişkin duyuru, Akşehir Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi tarafından kamuoyuna iletildi.
Engelli vatandaşların gün boyunca şehir içinde rahat ve erişilebilir şekilde seyahat edebilmesi hedefleniyor.








