Konyalı başkan Türkiye'nin başkanı olmaya aday

GÜNCEL Yayınlanma : 14 Mayıs 2026 13:33 Düzenleme : 14 Mayıs 2026 13:41
Konyalı başkan Türkiye'nin başkanı olmaya aday
Bu yıl yapılan seçimlerle Konyalı üyelerin güvenini tazeleyerek yeniden başkan seçilen, Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, bu kez federasyona talip oldu

Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün ülke genelindeki sorunlarının çözümü için aday olduğunu belirten Karamercan, Konyalılardan destek istedi.

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu, Haziran ayında yeni başkanını seçmek için sandık başına gidiyor. Türkiye genelindeki Lokantacılar Odası seçimlerini mart ayında tamamlayan federasyonda başkan adayları da belli olmaya başladı. Ocak ayında yapılan seçimlerde yeniden seçilen Konya Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, Federasyon yönetimine de talip oldu.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

Karamercan, adaylığına ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Değerli esnaf ve sanatkar kardeşlerim, yıllardır aynı sofrayı, aynı emeği ve aynı mücadeleyi paylaşmanın verdiği sorumlulukla Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanlığına aday olduğumu siz kıymetli meslektaşlarımla paylaşmaktan onur duyuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde sektörümüzü daha güçlü yarınlara taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Çıktığımız bu yolda desteklerinizi ve dualarınızı bekliyor, hepinize saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Güçlü esnaf, güçlü federasyon, güçlü Türkiye” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • şofor14 Mayıs 2026 14:53

    Buradan tüm yetkililere sesleniyorum konya esnaf kredi kefalet kooperatifine kayyum atanmalı kayınvalidesinin yeğenine fazla maaş ve ikramiye verdiği için müfettiş soruşturması geçirdi verilen paralar çeres parası gibi koperatif kasasına tekrar iade edildi bir süre sonra kayınvalidesinin emekli yeğenini işten çıkartarak tekrar tazminatını ödedi ve bir süre sonra tekrtar işe geri aldı bu kurum neden araştırılmıyor neden burada olanlar yazılmnıuyor.