Kozan'da Avrupa Şampiyonası heyecanı: Almanya'ya yenilen millilere destek

SPOR Yayınlanma : 15 Eylül 2025 01:05 Düzenleme : 15 Eylül 2025 01:05
Kozan'da Avrupa Şampiyonası heyecanı: Almanya'ya yenilen millilere destek
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası final maçını Adana'nın Kozan ilçesinde binlerce kişi dev ekrandan izledi. Almanya'ya yenilen millilere büyük destek gösteren Kozanlılar, Avrupa ikinciliğiyle gurur duydu.
Kozan'da Avrupa Şampiyonası heyecanı: Almanya'ya yenilen millilere destek

KOZAN'DA DEV EKRAN HEYECANI

Kozan Belediyesi'nin belediye bahçesine kurduğu dev ekranda, Almanya ile oynanan final karşılaşması takip edildi. Binlerce Kozanlı, milli takımın 88-83'lük skorla yenilmesine rağmen, büyük bir destek ve heyecanla maçı izledi.

DUYGUSAL ANLAR

Maçın sonunda, bazı gençler ve aileler gözyaşlarına hakim olamadı. Avrupa ikinciliği, Kozanlılar için büyük bir gurur kaynağı oldu. Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı da vatandaşlarla birlikte maçı izledi ve milli takımın gösterdiği performansı övdü. Atlı, "Maçlarda yenmek de var, yenilmek de. Biz Türkler kazanmayı benimsemişiz. Şampiyonluk olmasa da takımımız bizlere büyük gurur yaşattı." dedi.

GENÇLERDEN DESTEK SÖZLERİ

Basketbol tutkunu gençler, milli takıma olan desteklerini dile getirdi. Nehir Çörekli'nin gözyaşlarına boğulduğunu belirten babası Yalçın Çörekli, kızının voleybol ve basketbol sporlarına olan tutkusunu anlattı. Genç sporcu Merve Bozkurt ise, "Ben de basketbol oynuyorum. Takımımızı sonuna kadar destekliyoruz. Son 5 dakikada oyunu kontrol edemedik." şeklinde konuştu. Bir diğer genç izleyici de milli takımın her durumda destekçisi olduklarını vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.