Küçükçekmece'de inşaat temelindeki göçük, paniğe neden oldu

ASAYİŞ Yayınlanma : 04 Temmuz 2026 08:31 Düzenleme : 04 Temmuz 2026 08:31
Küçükçekmece'de inşaat temelindeki göçük, paniğe neden oldu
Küçükçekmece'de inşaat kazısı sırasında meydana gelen göçük, paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşları güvenli bir şekilde tahliye etti.

Küçükçekmece'de bir inşaatın temel kazısı sırasında, yan tarafta bulunan binanın bahçesinde kısmi bir göçük meydana geldi. Olay, Kanarya Mahallesi Bülbül Sokak'ta gerçekleşti. Kazı sırasında yaşanan büyük gürültü, çevredeki vatandaşları paniğe sevk etti ve hemen polis, itfaiye ve belediye ekiplerine haber verildi.

Küçükçekmece\

MAHSUR KALANLAR İTFAİYE TARAFINDAN KURTARILDI

Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, göçüğün binanın ana giriş kapısının bulunduğu noktada meydana geldiğini tespit etti. Giriş kapısının kapanması nedeniyle içeride mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye merdiveni yardımıyla güvenli bir şekilde tahliye edildi. Tahliye işlemleri sırasında, pencerelerden ve balkonlardan vatandaşlar dikkatli bir şekilde çıkarıldı.

TEKNİK EKİPLER GÖZLEMLEMELERDE BULUNDU

Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı teknik ekipler, olayın ardından bölgeye sevk edilerek detaylı incelemelerde bulundu. İlk bulgulara göre, kaymanın kuyu temel çalışması yapılan bölgede meydana geldiği, bitişikteki binanın statik yapısında ise herhangi bir sorun ya da tehlikenin bulunmadığı belirlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Aygün, durumu değerlendirirken, "Olağanüstü bir durum yok, gerekli tedbirler alınacak" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.