Kütahya'da yıldırım düşmesi sonucu orman yangını

GÜNDEM Yayınlanma : 07 Eylül 2025 16:00 Düzenleme : 07 Eylül 2025 16:00
Kütahya'da yıldırım düşmesi sonucu orman yangını
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Kargılı köyü yakınlarındaki ormanlık alanda yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın, ekiplerin ve köylülerin hızlı müdahalesiyle söndürülmüş, yaklaşık 8 dekar alan zarar görmüştür.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Kargılı köyü yakınlarında meydana gelen bir orman yangını, hızlı müdahaleyle kontrol altına alındı. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangına, Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve köylüler anında müdahale etti.

HIZLI MÜDAHALE YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRDÜ

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen arazözler ve ekipler, Kargılı köylülerinin de desteğiyle yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Alevlerin daha geniş bir alana yayılmasının önüne geçildi ve soğutma çalışmaları yapıldı.

8 DEKAR ALANDA HASAR

Yangında yaklaşık 8 dekar ormanlık alan zarar gördü. Olayla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiği belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.