Velilerin yoğun katılım sağladığı programda öğrenciler, aileleriyle birlikte üretmenin ve birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
EBRU VE TAŞ BOYAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Etkinlik kapsamında öğrenciler ve veliler için ebru sanatı çalışmaları ile taş boyama etkinlikleri gerçekleştirildi.
Geleneksel sanatların çocuklarla buluşturulduğu programda öğrenciler, hayal güçlerini suyun üzerine yansıtarak ebru çalışmaları yaptı. Renkli desenlerle boyanan taşlar ise ortaya birbirinden güzel görüntüler çıkardı.
Veliler de çocuklarıyla birlikte etkinliklere aktif olarak katılarak hem eğitici hem de keyifli anlar yaşadı.

ANNELER GÜNÜ’NDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Programın en özel bölümlerinden biri de Anneler Günü kutlaması oldu.
Öğrenciler, anneleri için hazırladıkları küçük sürprizlerle duygusal anlar yaşatırken, sınıf ortamında sıcak ve samimi görüntüler oluştu.
Çocuklar, çeşitli etkinliklerle annelerine olan sevgilerini ifade ederken, etkinlik boyunca güçlü bir birliktelik ortamı dikkat çekti.

AİLE KATILIMI ÖĞRENME SÜRECİNİ GÜÇLENDİRİYOR
“Ailemle Eğitim Yolculuğum Projesi” kapsamında düzenlenen faaliyetlerin öğrencilerin hem akademik hem de sosyal gelişimine önemli katkılar sunduğu belirtildi.
Aile katılımının artırılmasıyla çocukların okul ile bağlarının güçlendiği, öğrenme sürecinin daha etkili ve kalıcı hale geldiği ifade edildi.

“ÇOCUKLARIMIZ PAYLAŞMAYI VE ÜRETMEYİ ÖĞRENİYOR”
Kadir Arslan, etkinliğin önemine dikkat çekerek öğrencilerin aileleriyle birlikte okul ortamında aktif rol almasının özgüven gelişimi ve sosyal beceriler açısından büyük kazanım olduğunu söyledi.
Arslan açıklamasında, “Bu tür projelerle çocuklarımız sadece öğrenmekle kalmıyor, aynı zamanda paylaşmayı, üretmeyi ve birlikte hareket etmeyi de öğreniyor” ifadelerini kullandı.
Etkinlikte emeği geçen öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür eden Arslan, benzer çalışmaların okulda artırılarak sürdürüleceğini belirtti.








