Liselerarası kitap kapağı yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

EĞİTİM Yayınlanma : 24 Haziran 2026 16:21 Düzenleme : 24 Haziran 2026 16:21
Liselerarası kitap kapağı yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Liselerarası Kitap Kapağı Yarışması'nda kazananlar açıklandı. Ecrin Nur Subaşı birincilik ödülünü kazandı. Sergi 8 Temmuz'a kadar gezilebilecek.
Liselerarası kitap kapağı yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Nilüfer Belediyesi, Yılın Yazarı Sennur Sezer anısına düzenlediği 'Liselerarası Kitap Kapağı Yarışması'nda kazananları duyurdu.

Liselerarası kitap kapağı yarışmasında ödüller sahiplerini buldu 1

ÖDÜL SAHİPLERİ AÇIKLANDI

Yıldırım Borsa İstanbul Kız Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'nden Ecrin Nur Subaşı, 1’incilik ödülünü kazanarak bu önemli başarıyı elde etti. Yarışmaya katılan öğrenciler, Sennur Sezer’in 'İzi Kalsın' kitabını temel alarak kapak tasarımlarını ortaya koydu. Bursa genelinden 18 okulun katıldığı bu yaratıcı etkinlikte toplamda 270 tasarım teslim edildi.

Liselerarası kitap kapağı yarışmasında ödüller sahiplerini buldu 2

SERGİ VE ÖDÜL TÖRENİ

Ödül töreninin yapıldığı Konak Kültürevi’nde sergilenen 89 eser, 8 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, açılışta yaptığı konuşmada, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve katılımcı okullara teşekkür ederek ödül alan öğrencileri kutladı. Yarışmanın 2’ncisi Ayşe Azra İnce, 3’cüsü ise Meryem Yıldırım oldu. Ayrıca, seçici kurul özel ödülünü kazanan üç öğrenci de ödüllerini aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.