Malatya Kriket Şampiyonası Nefes Kesti: Türkiye Şampiyonası Vizesi Alındı!

SPOR Yayınlanma : 06 Nisan 2026 09:06 Düzenleme : 06 Nisan 2026 09:06
Malatya Kriket Şampiyonası Nefes Kesti: Türkiye Şampiyonası Vizesi Alındı!
Malatya'da düzenlenen Kriket Bölge Şampiyonası, 30 okul takımı ve 390 sporcunun katılımıyla sona erdi. İlk dört sırayı alan takımlar Türkiye Şampiyonası'na katılacak.
Malatya Kriket Şampiyonası Nefes Kesti: Türkiye Şampiyonası Vizesi Alındı!

Malatya ev sahipliğinde gerçekleşen Kriket Bölge Şampiyonası, kıyasıya mücadelelere sahne olarak tamamlandı.

Malatya Kriket Şampiyonası Nefes Kesti: Türkiye Şampiyonası Vizesi Alındı! 1

Okul Sporları Kapsamında Düzenlendi

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın organizasyonuyla 31 Mart ile 5 Nisan tarihleri arasında Yeşiltepe'deki 1, 2 ve 3 nolu sahalarda düzenlenen şampiyonaya, çeşitli illerden toplam 30 okul takımı katıldı. Turnuvada 15 kız ve 15 erkek takımı mücadele ederken, 390 sporcu ter döktü.

Malatya Kriket Şampiyonası Nefes Kesti: Türkiye Şampiyonası Vizesi Alındı! 2

İlk Dört Sıra Türkiye Şampiyonası'na Götürdü

Müsabakalar sonunda kendi kategorilerinde ilk dört sırayı elde eden takımlar, Türkiye Şampiyonası'nda mücadele etme hakkını kazandı. Bu önemli spor organizasyonu, genç sporcuların gelişimine katkı sağlarken, kriket sporunun da Malatya'da yaygınlaşmasına önemli bir adım oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.