Mardin'de mısır silosu çöktü: 3 günlük baba hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Aralık 2025 00:26 Düzenleme : 16 Aralık 2025 00:26
Mardin'de mısır silosu çöktü: 3 günlük baba hayatını kaybetti
Mardin'in Derik ilçesinde mısır kurutma silosunun çökmesi sonucu 27 yaşındaki Gökhan Savucu hayatını kaybetti. Sadece 3 gün önce baba olan Savucu'nun ölümü derin bir üzüntü yarattı.

Mardin'in Derik ilçesinde, bir mısır kurutma silosunun çökmesi sonucu 27 yaşındaki Gökhan Savucu hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Derik ilçesinin Çataltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Özel bir firmaya ait olan silo, henüz bilinmeyen bir nedenle aniden çöktü ve Savucu, demir yığınlarının altında kaldı.

ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı yoğun çalışma sonucu enkazın altından çıkarılan Gökhan Savucu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Savucu'nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Derik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

3 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞTU

Olayın dramatik bir detayı ortaya çıktı: hayatını kaybeden Gökhan Savucu'nun sadece 3 gün önce baba olduğu öğrenildi. Bu acı haber, aile ve çevresini derinden yıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve silonun neden çöktüğüne dair incelemeler sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.