AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Tepebaşı ilçesindeki saha çalışmaları kapsamında Muttalip Mahallesi'nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle iftar sofrasında buluşan Hatipoğlu, ev ziyaretleri ve taziye ziyaretleri de gerçekleştirerek vatandaşların gönlündeki yerini pekiştirdi.

RAMAZAN'IN BEREKETİ İFTAR SOFRASINDA YAŞANDI
Muttalip Mahallesi'nde Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Milletvekili Hatipoğlu, Ramazan'ın manevi atmosferini hemşehrileriyle birlikte soludu. "Birlik ve beraberlik içerisinde, gönül gönüle olmaya devam ediyoruz" diyen Hatipoğlu, Ramazan ayının getirdiği bereket ve paylaşma duygusunu hep birlikte yaşadıklarını vurguladı.

HANELER ZİYARET EDİLDİ, GÖNÜLLER ALINDI
İftarın ardından Tepebaşı İlçe Başkanı Serhat Tunç ile birlikte mahallede hane ziyaretlerine başlayan Hatipoğlu, Gülşen ve Gülsüm adlı vatandaşların evlerine konuk oldu. Mahalle sakinleriyle sıcak sohbetler eden Milletvekili, yeni doğan bebeği olan Bilal adlı vatandaşı da ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı. Hatipoğlu, "Bizlere gönül kapılarını açan kıymetli hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

TAZİYE VE VEFA ZİYARETLERİ İLE GÜN TAMAMLANDI
Milletvekili Nebi Hatipoğlu, programını taziye ve vefa ziyaretleriyle sürdürdü. Yakın zamanda eşini kaybeden Gülsüm adlı vatandaşı MKYK Üyesi Mürsel Çavdar ve İlçe Başkanı Serhat Tunç ile birlikte ziyaret ederek acısını paylaştı. Ardından geçmiş dönem belediye başkanlarından Arif Ünlü'yü evinde ziyaret eden Hatipoğlu, günün sonunda Kadir Gönence ve teşkilat mensubu Hatice'nin hanelerine de konuk oldu. Hatipoğlu, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, "Hemşehrilerimizin dertlerini dinlemek ve sevinçlerine ortak olmak bizim için çok kıymetli" ifadelerini kullandı.







