Konya'da, bir vatandaşın sokağa park ettiği milyonluk otomobili, sabah uyandığında camları kırılmış, aynası parçalanmış ve tamponu hasar görmüş halde bulundu.
Araç kamerası kayıtlarını inceleyen şahıs, hasarın komşusu tarafından verildiğini tespit edince soluğu karakolda aldı.

PARK KAVGASI MİLYONLUK HASARA YOL AÇTI
Olay, geçtiğimiz Çarşamba gecesi Konya'da yaşandı. Halil İbrahim Turan isimli vatandaş, akşam saatlerinde aracını evinin karşısındaki apartmanın önüne, sokak üzerine, diğer araçların hizasına park etti.
Sabah çocuğunu okula götürmek için aracının başına geldiğinde ise büyük bir şok yaşadı.
Aracının camının kırıldığını, aynasının paramparça olduğunu ve aracın genelinde göçükler ile çizikler olduğunu gördü.
Durum üzerine aracının güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen Turan, aracına komşusunun zarar verdiğini belirledi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ DELİL OLDU
Görüntülerde, şüphelinin önce aracın silecek kollarını kırdığı, ardından ayna ile araca defalarca vurarak hasar verdiği net bir şekilde görülüyor. Bu görüntülerin ardından Turan, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Turan, polis merkezine giderek komşusundan şikayetçi oldu. Sanayiye götürdüğü aracında yaklaşık 100 bin lira maddi hasar oluştuğunu ve aracın değer kaybının da yüklü miktarda olduğunu öğrenen Turan, mahallede korku dolu bir ortamın hakim olduğunu belirtti. Turan, komşularının da benzer baskılar nedeniyle şikayetçi olmaya çekindiğini ifade etti.








