NATO Liderler Zirvesi öncesinde, başkent Ankara'da güvenlik tedbirleri artırılmaya devam ediyor. Atlı Polis Grup Amirliği ekipleri, belirlenen noktalarda devriye faaliyetlerini sürdürüyor.

DEVRIYE FAALİYETLERİ ARTIRILIYOR
7-8 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek NATO Zirvesi çerçevesinde, trafik, asayiş ve motosikletli polis ekiplerinin destek verdiği uygulamalarda, kentin farklı noktalarında denetimler yapılıyor. Zirve öncesi güvenlik önlemleri kapsamında, atlı polis ekipleri de yoğun kalabalıkların bulunduğu bölgelerde devriye gezerek vatandaşların güvenliğini sağlıyor.
VATANDAŞLARDAN OLUMSUZ YORUMLAR
Atlı polisleri gören vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Işın Su Şekeralmaz, “Atlar hem görsel olarak etkileyici hem de güven verici. Sıklıkla görmek bizler için çok daha iyi olur” derken, Göktürk Tangüner, “Kendimi evcil hayvan parkında gibi hissettim. Polislerimiz bence doğru bir karar verdiler” şeklinde konuştu. Semanur Taşlan ise atların şehirde daha fazla görünmesinin önemli olduğunu belirterek, “Atlar, günümüzde arabalar çok olduğu için unutuluyor. Bunların bu şekilde şehrimize gelmesi çok iyi bir şey” ifadelerini kullandı.







