Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Ünlü, Çiftlik'te öğrencilerle hukuk ve adalet üzerine söyleşi yaptı

GÜNDEM Yayınlanma : 19 Aralık 2025 16:54 Düzenleme : 19 Aralık 2025 16:54
Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Ünlü, Çiftlik'te öğrencilerle hukuk ve adalet üzerine söyleşi yaptı
Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ünlü, Çiftlik'te ortaokul öğrencileriyle hukuk, adalet ve hayat dersleri üzerine söyleşi yapıp sorularını yanıtladı.

Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ünlü, Çiftlik ilçesinde ortaokul öğrencileriyle bir söyleşi gerçekleştirdi.

HUKUK VE ADALET BİLGİSİ PAYLAŞILDI

Ünlü, Çiftlik İmam Hatip Ortaokulu ve Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileriyle buluşarak hukuk ve adalet konularında bilgi verdi. Kimlik bilinci ve aidiyet duygusunun önemini vurguladı.

ÖĞRENCİLERE HAYAT DERSLERİ

Kitap okumanın, farklı alanlara ilgi duymanın ve meraklı olmanın önemine değinen Ünlü, bilginin nedenselliğe dayanması gerektiğini belirtti. Sosyal medyanın doğru kullanımı, arkadaş seçimi, bir uğraşla meşgul olmanın olgunlaştırıcı etkisi, anne-baba hakkına riayet ve suçtan uzak durmanın sağlıklı bir gelecek için vazgeçilmez olduğunu özellikle vurguladı.

SORULAR YANITLANDI

Konuşmasının ardından Ünlü, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak etkinliği tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.