Nusaybine yeni eğitim yatırımları: Öğretmenevi ve iki okul geliyor

EĞİTİM Yayınlanma : 28 Ekim 2025 13:13 Düzenleme : 28 Ekim 2025 13:13
Nusaybine yeni eğitim yatırımları: Öğretmenevi ve iki okul geliyor
Nusaybinde hayırsever iş insanı Ömer Özel tarafından yapılacak yeni eğitim projeleri için protokol imzalandı.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve iş adamı Ömer Özelin gerçekleştireceği eğitim projelerine ilişkin protokol imza törenine katıldı.

EĞİTİM YATIRIMLARI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Protokol çerçevesinde Nusaybine 100 yatak kapasiteli ve 600 kişilik konferans salonuna sahip Ömer Özel Öğretmenevi ile 24 sınıflı Ömer Özel İlkokulu ve 24 sınıflı Ömer Özel Ortaokulu inşa edilecek. İmza töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca ve Ömer Özelin aile üyeleri de yer aldı.

PROJELER 24 AYDA TAMAMLANACAK

Vali Tuncay Akkoyun, hayırsever iş insanı Ömer Özel ve ailesine eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, bu tür girişimlerin örnek teşkil etmesini umduğunu ifade etti. Nusaybinin Akçatarla Mahallesinde inşa edilecek projelerin, konferans salonu, restoran, saha tanzimi, istinat duvarı ve çevre düzenlemesini de kapsayacağı belirtildi. Tüm tesislerin 24 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.