Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Ölüdeniz bölgesinde hayata geçirdiği 328 milyon TL'lik yol yatırım projesinde yeni bir aşamaya geçti. 1. ve 3. etapları tamamlanan projenin Ovacık-Şehir içi güzergahını kapsayan 2. etap çalışmaları resmen başladı.

2. ETAPTA NELER YAPILACAK?
2. etap kapsamında 2 bin 650 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenecek, kaldırım düzenlemeleri gerçekleştirilecek, sıcak asfalt serimi yapılacak, istinat duvarları inşa edilecek ve dönel kavşak düzenlemeleri tamamlanacak. Bu çalışmalar bölge ulaşımının hem konforunu hem de güvenliğini artıracak.

PROJENİN GENEL HEDEFLERİ
Toplam 328 milyon TL'lik proje kapsamında 11 bin metre sıcak asfalt serimi, 2 bin 200 metre içme suyu hattı, bin 600 metre yağmur suyu hattı ve 6 bin 500 metre çelik otokorkuluk imalatı gerçekleştirilecek. 2. ve 4. etaplar için 165 milyon 236 bin 590 TL harcanması planlanıyor.
BAŞKAN ARAS'TAN AÇIKLAMA
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Fethiye'de ulaşım altyapımızı güçlendiriyor, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu seyahat etmesini sağlıyoruz. Bu yol sadece bir ulaşım hattı değil, Fethiye'nin turizmdeki gücünü artıracak bir arter" dedi. Aras, 13 ilçenin tamamında eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı.







