Onur Akay, pitbull saldırısını anlattı: 'Ben ölümden döndüm

MAGAZİN Yayınlanma : 25 Nisan 2026 14:07 Düzenleme : 25 Nisan 2026 14:07
Onur Akay, pitbull saldırısını anlattı: 'Ben ölümden döndüm
Onur Akay, pitbull saldırısının ardından yaşadığı korkutucu anları anlattı ve nekrotizan fasiit teşhisi konulduğunu açıkladı. Şu an sağlığına kavuştuğunu belirtti.

Balıkesir Akçay’da pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğrayan şarkıcı Onur Akay, yaşadığı korkunç anları paylaştı. Hastaneye kaldırılan Akay, tedavi sürecinin ardından yaşadıklarını anlattı.

SALDIRI ANINI ANLATTI

Akay, 14 Nisan Salı günü köpeği Leo’yu gezdirmek için dışarı çıktığını ve birden pitbull cinsi köpeğin kendilerine doğru koştuğunu ifade etti. O an yaşadığı panikle Leo’yu korumak için fırlattığını, ancak pitbull'un yüzüne atladığını ve ciddi yaralanmalar yaşadığını belirtti. Dudağından ve burnundan yaralanan Akay, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı ve entübe edildi.

NEKROTİZAN FASİTİTE TEŞHİSİ KONULDU

Akay, nekrotizan fasiit teşhisi konulduğunu ve bu durumun ölümcül olabileceğini öğrendiğinde büyük bir şok yaşadığını söyledi. Yaşadığı zorlu süreci ve hastanede geçirdiği 1.5 gün boyunca yaşadığı sıkıntıları aktaran Akay, “Ben ölümden döndüm. Şuan çok şükür iyiyim” dedi. Uzmanlar, köpek ve kedi ısırıkları sonrası dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, bakterilerin nekrotizan fasiite yol açabileceğini belirttiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.