Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, dondurucuda sakladığı mantarı tükettikten sonra rahatsızlanan 70 yaşındaki Günnar B., ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi için Ankara'ya sevk edildi.
MANTAR ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİ
Olay, Alaplı ilçesinde meydana geldi. Günnar B., yaz aylarında pazardan alıp dondurucuda sakladığı mantarı tükettikten sonra fenalaşınca yakınları tarafından Alaplı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından.
ANKARA'DA TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Durumunun ciddiyeti nedeniyle Karadeniz Ereğli'deki özel bir hastaneye sevk edilen Günnar B., son olarak Ankara Cebeci Hastanesi'ne nakledilerek tedavi altına alındı. Yetkililer, vatandaşları özellikle yabani ve bekletilmiş mantar tüketimi konusunda dikkatli olmaları yönünde uyardı.








