Şahinbey'de 06.06.2026 tarihiyle yoğun nikah trafiği: 106 çift evlendi

YAŞAM Yayınlanma : 06 Haziran 2026 17:01 Düzenleme : 06 Haziran 2026 17:01
Şahinbey'de 06.06.2026 tarihiyle yoğun nikah trafiği: 106 çift evlendi
Gaziantep'te 06.06.2026 tarihini tercih eden çiftler, Şahinbey'de yoğun bir şekilde nikah kıyarak evliliğe adım attı. 106 çift bu özel günde dünyaevine girdi.
Şahinbey'de 06.06.2026 tarihiyle yoğun nikah trafiği: 106 çift evlendi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, 06.06.2026 tarihini özel bir gün olarak seçen çiftler, nikah salonlarında yoğunluk yarattı. Bu tarihte bir günde tam 106 nikah kıyıldı.

Şahinbey\

ÖZEL TARİH İLGİ GÖRÜYOR

Sabahın erken saatlerinden itibaren nikah salonlarına akın eden çiftler, hayatlarını birleştirmenin heyecanını yaşadı. Şahinbey Belediyesi, bu yoğunluğun sorunsuz bir şekilde yönetilmesi için ek önlemler aldı. Yetkililer, akılda kalıcı tarihlerde nikah başvurularında her zaman bir artış yaşandığını ve 06.06.2026 tarihinin de bu bağlamda yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Şahinbey\

BELEDİYEDEN DESTEKLER

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, evlenme oranlarının artırılması amacıyla çeşitli destekler sunduklarını belirtti. Çiftlere nakdi yardımlar, eğitimler ve hediyeler ile destek verdiklerini söyleyen Başkan Tahmazoğlu, geçen yıl 9 bin 502 çiftin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak olduklarını vurguladı. Bugün ise özel bir tarihte 106 çiftin nikahını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.