Salihli'de gençlere adab-ı muaşeret sanatı öğretiliyor

EĞİTİM Yayınlanma : 22 Kasım 2025 23:22 Düzenleme : 22 Kasım 2025 23:22
Salihli'de gençlere adab-ı muaşeret sanatı öğretiliyor
Manisa'nın Salihli ilçesinde iki okulda Adab-ı Muaşeret konferansı düzenlendi, öğrencilere aile ve toplum kuralları anlatıldı.
Salihli'de gençlere adab-ı muaşeret sanatı öğretiliyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde, Şehit Mustafa Serin Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şahin Şen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Adab-ı Muaşeret konferansı gerçekleştirildi.

KONFERANSIN DÜZENLENİŞİ

Salihli İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen faaliyetler kapsamında, bu okullarda 'Ailede ve Toplumda Adab-ı Muaşeret' konulu konferanslar düzenlendi.

KONUŞMACILAR VE SUNUMLAR

Açılış konuşmasını İlçe Vaizi Fatih Şakacı yaptı; Manisa İl Vaizi Dr. Osman Turgut Dilek ise öğrencilere adab-ı muaşeretin aile ve toplum hayatındaki önemine dair bilgilendirici sunumlar gerçekleştirdi. Etkinliklere katılım sağlayan idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere müftülük tarafından teşekkür edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.