Jandarma Teşkilatı'nın 187. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Salihli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Doğukan Karaaslan, beraberindeki jandarma personeliyle birlikte Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan'ı makamında ziyaret etti.

ANLAMLI ZİYARET
Ziyaret esnasında jandarma personeli, Kaymakam Güldoğan'a günün anısına çiçek takdim etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen bu buluşmada, jandarma teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla karşılıklı iyi dilekler de paylaşıldı. Kaymakam Güldoğan, bu özel günde jandarma teşkilatının önemine vurgu yaparak, fedakârca görev yapan tüm jandarma personeline teşekkür etti.

GÜVENLİKTEKİ ROLÜ
Kaymakam Ali Güldoğan, görevleri başındaki jandarma personeline çalışmalarında başarılar dileyerek, teşkilatın bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de milletin huzur ve güvenliği için önemli görevler üstlenmeye devam edeceğini ifade etti. Bu anlamlı kutlama, jandarma teşkilatının toplumdaki yerini bir kez daha gözler önüne serdi.







