Sarayönü BSK Karate Takımı’ndan 19 Mayıs Turnuvasında büyük başarı!

SPOR Yayınlanma : 20 Mayıs 2026 00:33 Düzenleme : 20 Mayıs 2026 00:39
Sarayönü BSK Karate Takımı’ndan 19 Mayıs Turnuvasında büyük başarı!
Konya’da düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karate Müsabakası’nda mücadele eden Sarayönü BSK Karate Takımı sporcuları, elde ettikleri derecelerle ilçeye büyük gurur yaşattı.

ASMİN YILDIZ’DAN ÇİFTE ALTIN MADALYA

Takım sporcuları turnuvayı toplamda 4 madalya ile tamamladı.

Asmin Yıldız, genç bayan kata kategorisinde gösterdiği başarılı performansla altın madalya kazanırken, 48 kilo kumite kategorisinde de rakiplerini geride bırakarak bir kez daha zirveye çıktı. Başarılı sporcu turnuvayı iki altın madalya ile tamamladı.

SUDEN YILDIZ İKİ GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

Takımın bir diğer başarılı sporcusu Suden Yıldız ise ümit bayan kata kategorisinde gümüş madalya elde etti. Suden Yıldız, 54 kilo kumite kategorisinde de ikinci olarak turnuvayı iki gümüş madalya ile tamamladı.

PERFORMANSLARI TAKDİR TOPLADI

Konya Bağlarbaşı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda Sarayönü BSK sporcularının ortaya koyduğu mücadele ve teknik performans, antrenörler ve izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

Sporcuların gösterdiği gelişim, kulübün altyapı çalışmalarındaki başarısını bir kez daha ortaya koydu.

ANTRENÖR EKŞİ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Sarayönü BSK Karate Takımı Antrenörü Neslihan Ekşi, turnuva sonrası yaptığı açıklamada sporcularıyla gurur duyduğunu belirtti.

Ekşi, başarıların disiplinli çalışma ve istikrarın sonucu olduğunu ifade ederek, Asmin ve Suden’in antrenmanlarda gösterdikleri özverinin karşılığını aldığını söyledi. Kulüp olarak hedeflerinin sporcuları en üst seviyeye taşımak olduğunu belirten Ekşi, desteklerinden dolayı Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, kulüp yönetimi ve velilere teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.